СВЪРЖИ СЕ С НАС
Пишете ни
Конфигурирай халето
Избери език
Меню
Вижте вътрешността на залата

Палаткови павилиони за манеж

Погледни навън

Палаткови павилиони за манеж

Като се съобразява с нуждите на все по-взискателните ни клиенти, които търсят покрит манеж, фирма Protan Elmark включва в офертата си нов тип палаткови павилиони, пожелани от коневъдите - халета за манеж. Нашата оферта включва палаткови павилиони с ПВЦ покритие или с трапецовидна ламарина на страничните стени. На по-взискателните ни клиенти предлагаме обекти, при които са използвани сандвич панели - такова решение осигурява по-добра изолация и по-малка загуба на топлина през зимния период. Допълнително в този тип обекти е въведена иновативна система за повдигане на снежната линия, както и за създаване на възможност за четирискатен покрив, което гарантира както сигурност за хората и животните, така и височина за експлоатация петнайсетина метра. Палатковите павилиони за конен манеж са съвременна алтернатива на стационарните обекти, функциониращи като професионални конезаводи или школи по конна езда. Благодарение на натрупания многогодишен опит можем да изпълним халетата за манеж комплексно - заедно с осветлението, фундаментните стъпки, инсталации за оросяване и освежаване с вода и предпазни заграждения.

РАЗХОДКА 360°

Виртуална разходка

Каним ви на виртуална разходка в един от нашите палаткови павилиони. Вижте нашия палатков павилион не само отвън. Запознайте се и с вътрешната му част. Влизайки в проектирания от нас палатков павилион можете да се убедите защо този тип обекти са толкова популярни.

Налични видове
обшивка
PVC

Лек и издръжлив материал, който гарантира успешна защита от дъжд и вятър. Специалната структура на материала пропуска дневна светлина вътре в палатковия павилион.

Налични видове
обшивка
Ламарина

Обшивката от ламарина е твърда и издръжлива. Солидната трапецовидна ламарина със съответната дебелина осигурява подходящата защита от променливите атмосферни условия.

Налични видове
обшивка
Сандвич панел

Сандвич панелите осигуряват перфектна термична изолация. Обшивката със сандвич панели отговаря също и на противопожарните изисквания, затова се използва предимно при изграждането на промишлени халета.

Достъпни видове
конструкции
Палаткови павилиони за манеж - алуминиева конструкция

Леката конструкция от алуминиеви профили позволява бърза реализация, както на самото производство, така и на монтажа на обекта. Многофункционален – индивидуален дизайн и проект в зависимост от приложението. Възможност за използване при различни решения - за партита, за панаири, за складове, за спорт, дори и при промишлени палаткови павилиони.

Достъпни видове
конструкции
Палаткови павилиони за манеж - стоманена конструкция

Солидно решение, което се опира на рамки от квадратни или правоъгълни стоманени профили. Осигурява по-голяма издръжливост при натоварване със сняг.

Достъпни видове
конструкции
Палаткови павилиони за манеж - стоманената конструкция издържа до 120 кг сняг на квадратен метър

Отлично се проявява на терени с голямо количество валежи от сняг. Състои се от система подпорни рамки от стоманени профили  квадратни или правоъгълни.

Най-високо качество

Придържане към детайлите

присъедини се към най-добрите

Избрани клиенти

Формуляр за връзка

Администратор на твоите данни е PROTAN ELMARK
КЛИКНИ и разбери повече за защитата на твоите данни
Съгласие за обработка на лични данни
Съгласие за контакт в електронен вид (имейл)

Обади ни се

+359 899 244 444

Данни за контакт

Нашият партньор в България

global rts

Йонко Петров 
Глобал РТС ООД
Община Пазарджик 
с. Гелеменово 4444 ул. "Първа" № 23

Отдел експортна продажба

Klaudia Rozmiarek
Мениджър продажби външни пазари
Magdalena Walczak
Специалист Експортна Продажба
Natalia Skupniewicz
Специалист Експортна Продажба