СВЪРЖИ СЕ С НАС
Пишете ни
Конфигурирай халето
Избери език
Меню

Incana

"При всяка реализация на палаткови павилиони представителите на фирмата PROTAN ELMARK проявяват истински професионализъм при обслужването на клиенти, изпълнявайки на необходимата висота поверените им задачи."

Oт 2014 г. използваме палатковите павилиони, доставени от PROTAN ELMARK, които фирмата произвежда отговорно и старателно. Първият обект с размери 25x40x4 беше монтиран през 2014 г., а следващата ни покупка е през 2016 г. - обект с размери 20x60x4.5 м. При всяка от реализациите на палатковите павилиони работниците на фирмата PROTAN ELMARK проявяват истински професионализъм при обслужването и изпълняват на необходимата висота поставените им задачи. На всеки етап от осъществяването на покупката (oт момента на получаването на офертата до обслужването след продажбата) действията на PROTAN ELMARK бяха ефективни и надеждни. За фирмата са характерни комплектност, гъвкавост и професионализъм, а обектите й от своя страна са солидни и висококачествени, за което свидетелства тяхната безупречност. Трябва също да подчертаем качеството и надеждността на монтажа и сервиза. Категорично препоръчваме PROTAN ELMARK като най-добър доставчик на пазара на палаткови павилиони.

Формуляр за връзка

Обади ни се

+359 899 244 444

Данни за контакт

Нашият партньор в България

global rts

Йонко Петров 
Глобал РТС ООД
Община Пазарджик с. 
Гелеменово 4444 ул. "Първа" № 23

Отдел експортна продажба

Marcin Janowski
Директор Експортна Продажба
Klaudia Rozmiarek
Мениджър продажби външни пазари
Natalia Tiutiunnyk
Специалист Експортна Продажба
Magdalena Walczak
Специалист Експортна Продажба
Hanna Zydorek-Gembiak
Специалист Експортна Продажба
Този сайт използва "бисквитки" с цел статистика, анализ и маркетинг, включително и изследване на проявения от вас интерес.
Можете да укажете в браузъра условията за съхранение и достъп до "бисквитките". повече