СВЪРЖИ СЕ С НАС
Пишете ни
Конфигурирай халето
Избери език
Меню

Vima

Всички, които още не са взели решение, приканваме да си сътрудничат с PROTAN ELMARK. Това със сигурност ще бъдат добре похарчени пари.

Сътрудничеството ни с фирма PROTAN ELMARK датира от 2014 г., когато си купихме палатков павилион с площ ок. 1300 квадратни метра. Въпреки закупената преди това палатка от конкурентна фирма, забелязахме голяма ангажираност от страна на работниците на PROTAN ELMARK във връзка с реализирането на новия, много нестандартен обект. Те надминаха нашите очаквания и нужди, доставяйки ни висококачествен обект. Голямо признание заслужават не само професионализмът в подхода към клиента, гъвкавостта при търсенето на конструктивни решения, но и срокът за реализация, както и старателното изпълнение на обекта. През 2016 г. закупихме поредния палатков павилион с размери 20x9x4.5 м. За тази година предвиждаме следващата реализация, тъй като сътрудничеството ни протича много успешно, а предложените от фирмата решения отговарят на нашите очаквания по отношение на функционалността на обекта. Всички, които не са взели решение, приканваме да си сътрудничат с PROTAN ELMARK. Това със сигурност ще бъдат добре похарчени пари."

Формуляр за връзка

Обади ни се

+359 899 244 444

Данни за контакт

Нашият партньор в България

global rts

Йонко Петров 
Глобал РТС ООД
Община Пазарджик с. 
Гелеменово 4444 ул. "Първа" № 23

Отдел експортна продажба

Marcin Janowski
Директор Експортна Продажба
Klaudia Rozmiarek
Мениджър продажби външни пазари
Natalia Tiutiunnyk
Специалист Експортна Продажба
Magdalena Walczak
Специалист Експортна Продажба
Hanna Zydorek-Gembiak
Специалист Експортна Продажба
Този сайт използва "бисквитки" с цел статистика, анализ и маркетинг, включително и изследване на проявения от вас интерес.
Можете да укажете в браузъра условията за съхранение и достъп до "бисквитките". повече