СВЪРЖИ СЕ С НАС
Пишете ни
Конфигурирай халето
Избери език
Меню

Vima

Всички, които още не са взели решение, приканваме да си сътрудничат с PROTAN ELMARK. Това със сигурност ще бъдат добре похарчени пари.

Сътрудничеството ни с фирма PROTAN ELMARK датира от 2014 г., когато си купихме палатков павилион с площ ок. 1300 квадратни метра. Въпреки закупената преди това палатка от конкурентна фирма, забелязахме голяма ангажираност от страна на работниците на PROTAN ELMARK във връзка с реализирането на новия, много нестандартен обект. Те надминаха нашите очаквания и нужди, доставяйки ни висококачествен обект. Голямо признание заслужават не само професионализмът в подхода към клиента, гъвкавостта при търсенето на конструктивни решения, но и срокът за реализация, както и старателното изпълнение на обекта. През 2016 г. закупихме поредния палатков павилион с размери 20x9x4.5 м. За тази година предвиждаме следващата реализация, тъй като сътрудничеството ни протича много успешно, а предложените от фирмата решения отговарят на нашите очаквания по отношение на функционалността на обекта. Всички, които не са взели решение, приканваме да си сътрудничат с PROTAN ELMARK. Това със сигурност ще бъдат добре похарчени пари."

Формуляр за връзка

Обади ни се

+359 899 244 444

Данни за контакт

global rts

Йонко Петров 
Глобал РТС ООД
Община Пазарджик с. 
Гелеменово 4444 ул. "Първа" № 23

Отдел експортна продажба

Marcin Janowski
Директор Експортна Продажба
Klaudia Rozmiarek
МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ ВЪНШНИ ПАЗАРИ
Katarzyna Hyla
МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ ВЪНШНИ ПАЗАРИ
Natalia Tiutiunnyk
Специалист Експортна Продажба
Magdalena Walczak
Специалист Експортна Продажба
Hanna Zydorek-Gembiak
Специалист Експортна Продажба
Piotr Tyżyk
Специалист Експортна Продажба
Този сайт използва "бисквитки" с цел статистика, анализ и маркетинг, включително и изследване на проявения от вас интерес.
Можете да укажете в браузъра условията за съхранение и достъп до "бисквитките". повече